La situació de Cal Bisbe permet realitzar una amplia gamma d’activitats, ja que està a prop de la platja i també de la muntanya.

Algunes de les activitats més destacades que es poden realitzar són:

Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera

El Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera està situat al nord-est de l’Alt Empordà i s’hi pot disfrutar de la seva abundant vegetació i fauna.

Existeixen una vintena d’esglésies romàniques, amb nivell de conservació divers, escampades per l’Albera. Des de modestes ermites preromàniques fins a l’esplendor del monestir de St. Quirze de Colera. L’accés a la majoria d’elles s’ha de fer a peu.

albera

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

La formen un conjunt d’estanys, closes i prats inundables a la confluència dels rius Muga i Fluvià. Constitueix un hàbitat privilegiat per a la fauna, especialment, els ocells aquàtics. Té dues zones visitables: l’itinerari que surt del Cortalet, o bé el de Vilaüt. Ambdós recorreguts permetran veure una gran diversitat de fauna (sobretot ornitològica), així com fer nombroses parades per contemplar el fabulós paisatge que se’ns presenta. També podem visitar el CARFA (Centre d’Atenció i Reproducció de Fauna Autòctona). Té un total de 17 observatoris/aguaits.

Aiguamolls_15

Parc Natural del Cap de Creus

La península del Cap de Creus constitueix el darrer contrafort dels Pirineus i l’extrem oriental de la península Ibèrica. La costa és abrupta i retallada amb impressionants penya-segats i cales recòndites. Dins del Parc Natural de cap de Creus es poden fer múltiples activitats i visites relacionades amb el lleure. Cal ressaltar els itineraris pedestres i els de bicicleta de muntanya (seguint el GR-11).

capdecreus

La història d’en Salvador Dalí

L’entorn on va viure Salvador Dalí ofereix una àmplia varietat d’activitats per descobrir tota la seva vida. A Figueres hi trobarem el Teatre-Museu Dalí, un lloc on explorar les creacions artístiques del geni empordanès. A Portlligat, descobrirem l’entorn on tenia la casa l’artista. També es pot visitar el castell Gala-Dalí a Púbol, un patrimoni arquitectònic únic.

dali

A més, també es poden realitzar les següents activitats a prop de Cal Bisbe:

BTT

Enoturisme

Golf

Muntanyisme

Collir bolets

Rutes a cavall

Rutes gastronòmiques

Senderisme - Trekking

Tennis

Bussejar

Esquí aquàtic

Pesca

Piragüisme

Rutes en vaixell

Ala delta

Globus

Paracaigudisme

Parapent

Ultralleuger

Observació flora i fauna

Zones d'interès cultural